Diensten

Dit is Wat we doen

De professionals van Storm Systems ontwerpen en installeren kwalitatieve koper- en glasvezelverbindingen. In de industriële én nautische sector.

Onze infrastructuren

Storm Connect is een zwakstroom bekabeling bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in de communicatieve infrastructuren. Hierbij moet men denken aan:

  • UTP/FTP/SFTP/ NORM88 bekabeling op basis van Cat 3, Cat 5E, Cat 6, Cat 6a, Cat 7
  • Single Mode/ Multi mode glasvezel bekabeling
  • Plaatsen en aansluiten van actieve apparatuur
  • Straalverbindingen tot 1 kilometer vanaf 16mb tot 1GB
  • Kleine elektrotechnische aanpassingen en uitbreidingen
  • CCTV/ IP Camera systemen
  • Inspectie en Certificering
  • Intercomsystemen
  • Ontwerp

Voor producten zoals bijvoorbeeld elektra, Wi-Fi en alarm beveiliging hebben wij diverse kwalitatief geselecteerde partners waarmee wij u ten allen tijden kunnen voorzien van de juiste installatie. Door onze kennis te combineren met onze partners zorgen wij voor een probleemloos installatie proces binnen uw organisatie.

Diensten

We leveren hoogstaande verbindingen. Bedacht en geïnstalleerd door gekwalificeerde en gecertificeerde professionals .

noun-engine-1041521-04

Certificering

Behalve dat wij hoog gespecialiseerde eisen stellen aan onze medewerkers zijn wij VCA-gecertificeerd en wordt gewerkt conform NEN en ISO.

Meer informatie
noun-engine-1041521-02

Motoren en onderdelen

Nieuw of gereconditioneerd, alle reconditoneringswerkzaamheden van onderdelen worden in eigen werkplaats verricht, zodat er geen afhankelijkheid van derden hoeft plaats te vinden. Afspraak is afspraak is ons motto. Storm Engines & Parts transporteert worldwide, al dan niet vergezeld van een van onze monteurs die de werkzaamheden  moet  gaan verrichten.

Meer informatie
thomas-jensen-ISG-rUel0Uw-unsplash
noun-engine-1041521-03

Service op afroep en periodiek onderhoud

Daar wij ons er terdege van bewust zijn dat in de branche ‘snel schakelen’ van groot belang is, zijn wij voor storingen, analyse en/of offerte 24/7 bereikbaar.

Voor periodiek – preventief- draai-urenonderhoud wordt een strakke planning nagekomen.

Meer informatie
kirill-sh-eVWWr6nmDf8-unsplash
noun-engine-1041521-01

Technisch dienstenpakket

Zowel nationaal als internationaal kan Storm Engines & Parts door opdrachtgevers (Ook leveranciers van motoren) worden ingeschakeld voor technische support, expertise en fixed price begrotingen. Het betreft hier werkzaamheden die moeten worden verricht in (eigen) werkplaats, aan boord of nader af te spreken locatie.

Meer informatie